סמבוסק ביתי ב 5 דקות
חומרים ל4 מנות:
4 מלווחים מופשרים
4 תפוחי אדמה בינונים מבושלים במים
1 בצל גדול חתוך דק ומטוגן
2ביצים
4 כפות גבינה לבנה
מלח,פלפל,חצי כף מרק עוף (פרווה),פטרוזיליה קצוצה, אבקת שום.
חלמון ביצה וסומסום
אופן הכנה:
1-מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים+מלח
2- בקערה גדולה מרסקים לפירה ,מוסיפים ביצים,בצל מטוגן,גבינה לבנה ואת כל התבלינים.מערבבים היטב.
3-על משטח מקומח מרדדים מעט את בצק המלווח,מניחים כמות נדיבה של מילוי על החצי התחתון של המלווח וסוגרים לחצי עיגול.
4-מברישים בחלמון ומפזרים סומסום .
5-אופים ב190 מעלות כחצי שעה עד להזהבה.מצננים מעט ומגישים.
הצעות למילוי:
גבינות (בולגרית,צהובה,לבנה,ריקוטה,זיתים).
רוטב פיצה,גבינה צהובה וזיתים.
בתאבון!
"סמבוסק ביתי ב5 דקות" ...טוב נו ...בסדר...אולי קצת יותר... אבל עדיין, מהיר הכנה ויוצא ממש טעים לארוחת ערב כשאין יותר מדיי מה לאכול בבית...והילדים גם יאהבו מאוד :)
מה שכן, צריך שיהיה בבית חבילת מלווח במקפיא ואז ניתן לגוון במילויים...היום הכנתי עם מילוי תפוח אדמה.
4 מלווחים מופשרים
4 תפוחי אדמה בינונים מבושלים במים
1 בצל גדול חתוך דק ומטוגן
2ביצים
4 כפות גבינה לבנה
מלח,פלפל,חצי כף מרק עוף (פרווה),פטרוזיליה קצוצה, אבקת שום.
חלמון ביצה וסומסום
אופן הכנה:
1-מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים+מלח
2- בקערה גדולה מרסקים לפירה ,מוסיפים ביצים,בצל מטוגן,גבינה לבנה ואת כל התבלינים.מערבבים היטב.
3-על משטח מקומח מרדדים מעט את בצק המלווח,מניחים כמות נדיבה של מילוי על החצי התחתון של המלווח וסוגרים לחצי עיגול.
4-מברישים בחלמון ומפזרים סומסום .
5-אופים ב190 מעלות כחצי שעה עד להזהבה.מצננים מעט ומגישים.
הצעות למילוי:
גבינות (בולגרית,צהובה,לבנה,ריקוטה,זיתים).
רוטב פיצה,גבינה צהובה וזיתים.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה