היי לכם,
היום היה לי את העונג להיפגש עם קבוצת חברות בלוגריות ...הרעיון היה שאת המפגש שלנו צילמו לאיזה סרט דוקומנטרי בנושא תרבות האוכל בארץ...אעדכן בהמשך לגבי שידור כי כרגע אני באמת לא יודעת.
כמו בכל המפגשים שלנו,כל אחת ואחת פינקה באחד המטעמים שלה, חגיגה של טעמים וצבעים!
תודה ענקית לנורית ולאחותה על האירוח בבית היפה:)
זהו...עכשיו אפנק אתכם עם מתכון טארט משמשים וקרם שקדים שהבאתי היום למפגש:
טארט קיצי המשלב את החמצמצות של המשמש ואת המתיקות של הקרם שקדים.
מתכון לטארט מישמשים וקרם שקדים :
חומרים לטארט בקוטר 24:
לבצק פריך:
150 ג קמח
קורט אבקת אפייה
75 גרם חמאה חתוכה לקוביות
75 גרם סוכר
ביצה +כף מים
למילוי:
75 גרם חמאה רכה
75 גרם אבקת סוכר
100 גרם שקדים טחונים
2ביצים
כ10 מישמשים לא בשלים מידיי.
אופן הכנה:
1-מכניסים לקערת המערבל את כל חומרי הבצק חוץ מביצה ומים ומערבבים במהירות גבוהה (עם וו הגיטרה) עד לקבלת תערובת חולית.
2-מוסיפים את הביצה +כף מים ומאחדים את הבצק.
3-מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית הטארט לאפיה עיוורת של כ15 דקות ב180 מעלות חום.
בינתיים מכינים את הקרם שקדים:
1-מקציפים חמאה ואבקת סוכר כ 2 דקות.
2-מוסיפים את השקדים הטחונים ולבסוף את הביצים (אחת,אחת).
3-ממלאים את תחתית הבצק בקרם השקדים ומפזרים מעל את חצאי המישמשים.
4-מפזרים פיסטוקים טחונים גס.
5-אופים כ20 דקות ב180 מעלות טורבו או עד שהטארט מזהיב.
זהו, בתאבון!
פוסטים דומים:
טארט אפרסקים
טארט תאנים
טארט שוקולד
קלפוטי דובדבנים
קרם פטיסייר
מתכונים לעוגות
היום היה לי את העונג להיפגש עם קבוצת חברות בלוגריות ...הרעיון היה שאת המפגש שלנו צילמו לאיזה סרט דוקומנטרי בנושא תרבות האוכל בארץ...אעדכן בהמשך לגבי שידור כי כרגע אני באמת לא יודעת.
כמו בכל המפגשים שלנו,כל אחת ואחת פינקה באחד המטעמים שלה, חגיגה של טעמים וצבעים!
תודה ענקית לנורית ולאחותה על האירוח בבית היפה:)
זהו...עכשיו אפנק אתכם עם מתכון טארט משמשים וקרם שקדים שהבאתי היום למפגש:
טארט קיצי המשלב את החמצמצות של המשמש ואת המתיקות של הקרם שקדים.
ובשולחן הקינוחים... |
מתכון לטארט מישמשים וקרם שקדים :
חומרים לטארט בקוטר 24:
לבצק פריך:
150 ג קמח
קורט אבקת אפייה
75 גרם חמאה חתוכה לקוביות
75 גרם סוכר
ביצה +כף מים
למילוי:
75 גרם חמאה רכה
75 גרם אבקת סוכר
100 גרם שקדים טחונים
2ביצים
כ10 מישמשים לא בשלים מידיי.
אופן הכנה:
1-מכניסים לקערת המערבל את כל חומרי הבצק חוץ מביצה ומים ומערבבים במהירות גבוהה (עם וו הגיטרה) עד לקבלת תערובת חולית.
2-מוסיפים את הביצה +כף מים ומאחדים את הבצק.
3-מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית הטארט לאפיה עיוורת של כ15 דקות ב180 מעלות חום.
בינתיים מכינים את הקרם שקדים:
1-מקציפים חמאה ואבקת סוכר כ 2 דקות.
2-מוסיפים את השקדים הטחונים ולבסוף את הביצים (אחת,אחת).
3-ממלאים את תחתית הבצק בקרם השקדים ומפזרים מעל את חצאי המישמשים.
4-מפזרים פיסטוקים טחונים גס.
5-אופים כ20 דקות ב180 מעלות טורבו או עד שהטארט מזהיב.
זהו, בתאבון!
פוסטים דומים:
טארט אפרסקים
טארט תאנים
טארט שוקולד
קלפוטי דובדבנים
קרם פטיסייר
מתכונים לעוגות
נראה טעים!!!
השבמחקבכלל, הבלוג שלך מקסים וכל המתכונים עושים חשק...
תודה רבה :)
השבמחק