היי לכם,
האמת שעד לפני שבוע,לא היה לי מושג שהדבר הזה קיים...עד שנפלתי על תמונה ברשת ,תמונה ממש מגרה של
ה whoopie pies האלה...מה עוד שאני מאור מאוד אוהבת קינוחים המכילים גבינת מסקרפונה (כמו טירמיסו למשל...)
אז אם זה מעניין אתכם הנה קודם כל קצת מידע על העוגיה הזו :
את המתכון לקחתי מהבלוג הזה באנגלית...ותרגמתי לכם את המתכון לעברית, כולל כמויות והכל...
החומרים לכ 15 עוגיות וופי פייז:
חומרים לעוגיות שוקולד:
חומרים למילוי קרם מסקרפון:
אופן ההכנה:
1-מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
2-מוסיפים ביצה ווניל וממשיכים להקציף.
3-בקערה נפרדת מנפים קמח + קקאו + סודה לשתייה + מלח.
4-מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת היוגורט לתערובת החמאה .חשוב להתחיל בקמח ולסיים בקמח.
לא לערבב יתר על המידה.
5-בעזרת שתי כפות יוצרים עיגולים (כמה שאפשר) ומניחים על תבנית התנור מרופדת בנייר אפיה.
אופים 10-11 דקות בתנור שחומם מראש על חום גבוה של 200 מעלות .
6-מצננים את העוגיות ומכינים את הקרם...
7-מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
8-מערבבים גבינה ואבקת סוכר .
9-מקפלים יחד את שתי התערובות לקרם אחיד.
10-מזלפים את הקרם על חצי מכמות העוגיות וסוגרים לסנדוויץ.
בהצלחה :)
האמת שעד לפני שבוע,לא היה לי מושג שהדבר הזה קיים...עד שנפלתי על תמונה ברשת ,תמונה ממש מגרה של
ה whoopie pies האלה...מה עוד שאני מאור מאוד אוהבת קינוחים המכילים גבינת מסקרפונה (כמו טירמיסו למשל...)
אז אם זה מעניין אתכם הנה קודם כל קצת מידע על העוגיה הזו :
את המתכון לקחתי מהבלוג הזה באנגלית...ותרגמתי לכם את המתכון לעברית, כולל כמויות והכל...
החומרים לכ 15 עוגיות וופי פייז:
חומרים לעוגיות שוקולד:
- 120 גרם חמאה רכה
- כוס סוכר חום
- 1 ביצה
- כמה טיפות וניל
- 2 כוסות קמח
- חצי כוס קקאו
- 1 ורבע כפית סודה לשתייה
- חצי כפית מלח
- 1 כוס יוגורט לבן טבעי או אשל
חומרים למילוי קרם מסקרפון:
- 250 גרם גבינת מסקרפון (השתמשתי בשל חברת גד)
- מיכל אחד של שמנת להקצפה
- חצי כוס אבקת סוכר
- כמה טיפות וניל
אופן ההכנה:
1-מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
2-מוסיפים ביצה ווניל וממשיכים להקציף.
3-בקערה נפרדת מנפים קמח + קקאו + סודה לשתייה + מלח.
4-מוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת היוגורט לתערובת החמאה .חשוב להתחיל בקמח ולסיים בקמח.
לא לערבב יתר על המידה.
5-בעזרת שתי כפות יוצרים עיגולים (כמה שאפשר) ומניחים על תבנית התנור מרופדת בנייר אפיה.
אופים 10-11 דקות בתנור שחומם מראש על חום גבוה של 200 מעלות .
6-מצננים את העוגיות ומכינים את הקרם...
7-מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
8-מערבבים גבינה ואבקת סוכר .
9-מקפלים יחד את שתי התערובות לקרם אחיד.
10-מזלפים את הקרם על חצי מכמות העוגיות וסוגרים לסנדוויץ.
בהצלחה :)
נראה מעולה כמו כל מה שאת מעלה כאן :-)
השבמחקתודה על התרגום והשיתוף
היי, האם ניתן לאכול את העוגיות us is ללא המילוי?
השבמחקבטח! הייתי ממליצה להוסיף בכמות הסוכר אם כך (כוס וחצי סוכר במקום כוס).
השבמחקתודה, יצא סוף הדרך!
השבמחקבן התשע שלי מצא את המתכון ברשת, והכין בעזרתי!
היום סיבוב נוסף.
איזה כיייףףף לכם! כל הכבוד לו! :)
מחק