קאפקייקס תותים



קאפקייקס תותים

תותים במקרר?
מה שנשאר לעשות זה לקנות גבינת מסקרפונה והנה הם !
תהנו!
קאפקייקס תותים

הנה כמה פוסטים נוספים בנושא קאפקייקס: 
קאפקייקס ורוד 
מאפינס וניל - בסיס לקאפקייקס 


ואם בא לכם אז הנה קצת מוזיקה מעולה עם המתכון שיהיה ככה בכיף ברקע:



החומרים לכ 10 קאפקייקס תות:


לבלילה:
125 ג סוכר
125 ג קמח
100 חמאה
2ביצים
כפית אבקת אפיה
40 מ"ל חלב
תמצית וניל
100 ג תותים חתוכים לקוביות קטנות.

לציפוי:
250 ג גבינת מסקרפונה
שמנת מתוקה (כחצי מיכל)
40 ג אבקת סוכר

אופן ההכנה:


לבלילה:
1-מקציפים בקערה ביצים + סוכר.
2-מוסיפים חלב,חמאה מומסת ותמצית וניל.
3-ממשיכים לערבב ומוסיפים קמח + אבקת אפיה.
4-בערבוב האחרון מוסיפים בעדינות את התותים החתוכים .
5-מוזגים את הבלילה לתבניות קאפקייקס או לתבנית שקעים ואופים כ15-20 דקות ב180 מעלות.

לציפוי:
1-מקציפים גבינת מסקרפונה עם אבקת הסוכר ומוסיפים בהדרגה את השמנת עד שמקבלים מרקם של קרם שיהיה ניתן לזלף בקלות.
2-מזלפים את הקרם על הקאפקייקס שהתקרר ומקשטים בחצי תות .

תותים טריים ישר מהשדה


תותים חתוכים לקוביות



קאפקייקס לפני אפיה

קאפקייקס
גם בלי הקרם זה טעים:)

קאפקייקס תותים לתפארת






קאפקייקס תותים
קאפקייקס תותים וקרם מסקרפונה

מרשים מאוד וגם טעים.
בתאבון :)

פוסטים דומים:
טארט תותים 
רולדת שוקולד וריבת תותים 
טארט אפרסקים 
ומתכונים נוספים לעוגות 

קבלו עדכונים ישירות למייל:
*בדקו את תיבת המייל שלכם על מנת לאשר את המנוי*

2 תגובות: