מתכון לקנטוצ'יני פיסטוק, אגוזים וצימוקים (או במילים אחרות עוגיות חמאה עם פיסטוקים,אגוזים וצימוקים)
ע"פ מתכונו של מיקי שמו (המיטב)
ההכנה מאוד פשוטה והעוגיות יוצאות טעימות מאוד!
החומרים:
200 ג חמאה רכה
120 ג אבקת סוכר
400 ג קמח
שקית אבקת אפייה
¼ כפית קינמון
קורט מלח
ביצה 1+חלמון
1/3 כוס פיסטוקים כלופים
1/3 כוס אגוזי מלך שבורים גס
1/3 כוס מיצוקים בהירים
אופן ההכנה:
1-במיקסר מערבלים חמאה+אבקת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה
2-בקערה נפרדת מערבבים קמח+אבקת אפייה+קינמון+מלח
3-מוסיפים לתערובת החמאה ביצה+חלמון+חצי מתערובת הקמח ומערבלים חצי דקה
4-מוסיפים את הפיסטוקים+אגוזים+צימוקים +חצי השני של הקמח ומערבלים עוד כדקה.
5-מוציאים את הבצק מהמיקסר ומחלקים אותו ל3 חלקים.
6-יוצרים מכל חלק גליל בקוטר 3-4 ס"מ,עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לפחות לשעה.
7-מוציאים מהמקפיא ופורסים לעיגולים בעובי ½ ס"מ.
8-אופים 12-15 דקות בתנור מחומם מראש על 170 מעלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה