מתכון ללחמניות שאפשר לשדרג איך שרוצים
בקערת המיקסר שמים:
קמח 500 ג
שמרים יבשים 20 ג
סוכר 30 ג
מלח 10 ג
"שמן זית 50 מל
מים כ300 מ"ל
תוספות לבחירה:
כל מה שעולה בדמיון-אגוזים, גבינות, תבלינים שונים...
לשים עם הוו לישה עד לקבלת בצק אחיד-כ10 דקות
מתפיחים כחצי שעה שעה...
מעצבים לכדורים או איך שרוצים,מסדרים בתבנית ושוב מתפיחים כחצי שעה.
מאבקים בקמח-חורצים ואופים כ15 דקות ב180 מעלו.
מצננים...
בתיאבון!
פוסטים דומים:
חלות לשבת
לחם כפרי עם אגוזים
מתכון לפיצה
לחמניות בריוש
מתכונים לעוגות
בקערת המיקסר שמים:
קמח 500 ג
שמרים יבשים 20 ג
סוכר 30 ג
מלח 10 ג
"שמן זית 50 מל
מים כ300 מ"ל
תוספות לבחירה:
כל מה שעולה בדמיון-אגוזים, גבינות, תבלינים שונים...
לשים עם הוו לישה עד לקבלת בצק אחיד-כ10 דקות
מתפיחים כחצי שעה שעה...
מעצבים לכדורים או איך שרוצים,מסדרים בתבנית ושוב מתפיחים כחצי שעה.
מאבקים בקמח-חורצים ואופים כ15 דקות ב180 מעלו.
מצננים...
בתיאבון!
פוסטים דומים:
חלות לשבת
לחם כפרי עם אגוזים
מתכון לפיצה
לחמניות בריוש
מתכונים לעוגות
לחמניות |
ואאוו איזה בלוג מתוק!! שיהיה בהצלחה
השבמחקתודה רבה!
מחקכמה לחמניות יוצאות בערך?
השבמחקהיי,
השבמחקבין 15 ל18 לחמניות + _ ,בהצלחה!
הכנתי את המתכון - בשורה התחתונה יצא מאוד טעים, ואין כמו לחם טרי.. אבל הייתה לי בעיה עם הבצק.
השבמחקשמתי את כל המרכיבים והתחלתי ללוש במיקסר, והתערובת הייתה נוזלית מדי. אחרי כמה דקות כשראיתי שזה לא משתנה התחלתי להוסיף מעט קמח בכל פעם, עד שהבצק התייצב יותר (אם כי לא לגמרי). אני מעריך שהוספתי לפחות עוד כוס קמח.
בדיעבד ראיתי שכתבת *כ*300 מ"ל מים, ולא "300 מ"ל מים" - יכול להיות שהתכוונת שצריך לשים פחות מ-300, לראות איך יוצא,ורק אם צריך להוסיף עוד?
אגב, השתמשתי בקמח ללחם של מיימונס, ולא קמח לבן רגיל - יכול להיות שזו הסיבה?
הכנתי ויצא מעולה
השבמחקשמתי בדיוק את הכמויות שנכתב ויצא מצוין